In de klas op school

WIRKE3671

Ik kom als Kaatje Stip bij u op school. In de klas. Bij de kinderen van groep 1, 2 en 3. Met een rok vol poppenkastpoppen.

Ik heb verschillende verhalen geschreven met poppenkastpoppen uit mijn verzameling in de hoofdrol.
Het avontuur wordt eerst door mij voorgelezen. De poppen zitten verstopt in de zakken van mijn rok.
Na afloop komen ze tevoorschijn. En dan…

Hartstikke leuk tijdens de Nationale Voorleesdagen of in de Kinderboekenweek.
Maar ook zeer geschikt tijdens projecten op school. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Neem voor informatie hierover contact op met mij via het contactformulier of bel mij op.
Een e-mail sturen kan ook: info@verkleedpret.nl

Reactie van een juf:
“En wat hadden de kinderen op het Driespan Flosbeugel, een prachtige ochtend. Iedereen zat met open mond te luisteren naar het verhaal. En dat Hendrik Jan, de poes, de vos en de muisjes in de doos tevoorschijn kwamen uit de jurk van Kaatje Stip, waren de kersen op de taart. Lieve Karin, we hebben allemaal genoten.”