Nieuwe website

Hallo allemaal,

eindelijk is het zover, de nieuwe website is online!

En ik ben er BLIJ mee. Met dank aan mijn nicht Kristine Nooder.

Het afgelopen jaar is mij duidelijk geworden dat ik vooral dát moet blijven doen wat vanuit mijn hart komt, waar ik gelukkig van word.

Ik hou van het contact met mensen, jong en oud. En om die reden zal ik regelmatig als Kaatje Stip op stap zijn.

Er zijn twee kinderfeestjes te reserveren: “Poppenkastfeestje” en “Workshop”. Voor beide feestjes kom ik bij jou thuis.  Bij het eerst genoemde speel ik poppenkast en tijdens het tweede verkleden de kinderen een poppenkastpop die zij na afloop van het feest  mogen houden. Meer informatie hierover staat op de site.

Thuis, in mijn atelier, ben ik aan het werk met het aankleden van poppenkastpoppen. Oude poppen met een eigen karakter krijgen nieuwe kleding en wellicht een rol in een verhaal.

Ben ik op Facebook al geruime tijd te volgen op de pagina’s “Karin’s Verkleedpret” en “Kaatje Stip”, inmiddels heeft Kaatje ook haar eigen account op Instagram.

Via dat account is het mijn bedoeling om jullie kennis te laten maken met alle poppen die ik heb, hun menselijke trekjes en “eigen”aardigheden. De  avonturen die zij beleven in de poppenkast en tijdens de uitjes met Kaatje Stip worden gepubliceerd. Hierbij nodig ik jullie van harte uit mij te volgen.

Ook maak ik nog altijd keukenschorten, voor kinderen en hun papa’s, mama’s en/of opa’s en oma’s. Te koop via Facebook en op markten die worden aangekondigd vanaf deze plek.

Als jullie mijn site bekijken, schroom dan niet een berichtje achter te laten. Dat vind ik leuk. Zelf ben ik trots op wat ik zie. 2019 is begonnen!

6 gedachten over “Nieuwe website”

  1. hoi lieve Karin,
    Natuurlijk gaan we Kaatje volgen lekker overzichtelijk alles bij elkaar op de mooie nieuwe website .We kunnen niet wachten tot onze schortjes klaar zijn ze zijn zo leuk.Veel succes met alles gr Marjolein Theetuin de libel Andijk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s