Keukenschorten

IMG_E9089Enige tijd geleden kreeg ik het verzoek van Theetuin “De Libel”  in Andijk om keukenschorten te maken voor de serveersters. Als de tuin over enige tijd weer geopend is voor het theedrinkend publiek, hebben zij ze “aan”. Wát een leuke opdracht!

We hebben al heel even mogen genieten van het mooie weer, het voorjaar is echt “onderweg”…

Maar vandaag regent het buiten en het is een uitgelezen dag om te beginnen met het 7-tal schorten. In mijn atelier schijnt de zon. Dat komt door de stofjes met printjes van taarten, cupcakes en kop en schotels. Heel toepasselijk voor in een theetuin. In combinatie met het gekleurde biaisband ziet het er vrolijk uit.

In gedachten zit ik in de theetuin waar het goed toeven is. Voor mij staat een theepot met bloemenprint , gevuld met een van de lekkere soorten thee die er op de kaart staan. Een hele pot thee voor mij alleen. En natuurlijk de specialiteit van de theetuin, de Andoiker scones. GENIETEN in hoofdletters. Ik kan het je aanraden, maar nog even geduld dus…

Aan het einde van de dag ben ik al aardig opgeschoten. Wat word ik er blij van, van een dagje voor de naaimachine mooie dingen maken.  De ene keer kleed ik poppenkastpoppen aan, een andere keer maak ik kinderschortjes en vandaag heb ik gewerkt aan deze schorten.

Wil je zelf ook een keukenschort? Stuur mij dan vooral een berichtje. Via deze site of via Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s