Ik heb er zin in!

Autootje

Mijn vakantie, het zit er weer op.

Ik was samen met de leukste man drie weken onderweg. Toerend door het mooie Frankrijk, ik raak er niet snel uitgekeken. Bovendien woont onze dochter daar en het was heerlijk om haar na maanden weer eens “live” te zien en te spreken. Onze zoon kwam ook een volle week vakantie vieren. We hebben van en met elkaar genoten 🙂

Ik had de periode voor de vakantie hard gewerkt en het was fijn om afstand te nemen. Want door letterlijke afstand ontstond er rust en vanuit die rust kwam er ruimte. Ruimte in mijn hoofd om te overpeinzen wat ik allemaal doe.

Conclusie:  ik ben lekker bezig en ik ga door op de ingeslagen weg.  Dat betekent op “gezette” tijden Kaatje Stip zijn en daarmee wat blijheid brengen onder de mensen… Op scholen, in verzorgingshuizen en tijdens evenementen.

Daarnaast blijf ik graag op kinderfeestjes komen om met de kinderen poppen te verkleden en poppenkast te spelen. Het eerste partijtje is al snel, zin in!

Ook vind ik het nog steeds leuk om “dingen” te maken met mijn naaimachine. Ik ben vóór de vakantie begonnen met een extra kostuum voor mij als Kaatje Stip en dat ga ik afmaken.

Een derde rok met zakken maak ik speciaal voor mijn aanwezigheid bij de Kinderloop voor “Samenloop voor Hoop”.  Op deze rok komen zoveel mogelijk zakken waaruit, tegen een kleine bijdrage, snoepjes gegrabbeld kunnen worden. Het geld is natuurlijk voor het KWF. Een heel weekend lang zijn er activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ik ben blij om op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen. Noteer de data alvast in de agenda: 14 en 15 september aanstaande. In het Streekbos, Bovenkarspel.

Maar natuurlijk hoop ik jullie al eerder tegen te komen, gezellig!

Een gedachte over “Ik heb er zin in!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s